Reprezentanţi din patru ţări din domeniul turismului, în vizită la CCIA Arad

Reprezentanţi din patru ţări din domeniul turismului, în vizită la CCIA Arad

Reprezentanţi din patru ţări din domeniul turismului s-au întâlnit săptămâna aceasta la sediul Camerei de Comerţ din Arad pentru a dezbate teme de interes pentru promovarea şi dezvoltarea activităţilor tursimului alternativ.

Ţările reprezentate în cadrul întâlnirii au fost: Albania, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia şi Muntenegru.

„Turismul reprezintă unul din sectoarele economice cu perspective reale de dezvoltare pe termen lung, dar şi o piaţă sigură a forţei de muncă. CCIA Arad dorește să contribuie la promovarea obiectivelor turistice din judeţ şi cred că putem derula o mulţime de proiecte, benefice pentru toate părţile implicate. Este important pentru noi, ca reprezentanţi ai mediului de afaceri arădean, să creăm oportunități benefice pentru comunitatea locală”, a punctat preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, domnul Gheorghe Seculici.

Grupul este implicat în derularea unui proiect comun alături de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, şi a fost compus din Vlado Srbinovski Macedonia de nord – preşedinte ABAT Balkania (Macedonia), Nedim Omerivic Bosnia – business development analyst (Bosnia şi Herţegovina), Ilma Bici – prof. Univ. Universitatea Tirana (Albania), Radoje Mijuskovic – jurnalist şi project manager Alfa Centar (Muntenegru).

Preşedintele CCIA Arad a subliniat deschiderea fată de acest sector precum şi diponibilitatea Camerei de Comerţ de a sprijini orice iniţiativă menită să contribuie la promovarea  judeţului Arad, astfel a adus în discuţie posibilitatea de participare în cadrul târgului de turism Sejururi de vis şi Vicii & Delicii, organizat la Expo Arad, cu programe artistice sau gastronomice specifice fiecărei ţări, care să încurajeze şi să stimuleze valorificarea patrimoniului cultural prin turism.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.