Reprezentanții ITM, DSP și ai Casei de Pensii „descind” în județ. Ce localități sunt vizate

Reprezentanții ITM, DSP și ai Casei de Pensii „descind” în județ. Ce localități sunt vizate

Inspectorii ITM Arad, alături de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și ai Casei de Pensii demarează în perioada următoare o serie de întâlniri cu angajații și angajatorii din mai multe localități ale județului.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă, prima întâlnire va avea loc joi, 23 martie 2017, începând cu ora 10, la Chișineu Criș, la sediul primăriei.

„La întrunire participă şi reprezentanţi ai Casei de Pensii Arad şi Direcţiei de Sănătate Publică Arad, alături de reprezentanţii ITM Arad care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă şi asigurărilor de risc de accidentare şi îmbolnăvire profesională. Totodată, vor avea loc dezbateri ale celor mai importante şi de real interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiilor prezente. Ceea ce considerăm a fi cel mai important este faptul că atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi expune problemele sau de a-şi  lămuri neclarităţile prin expunerea directă reprezentanţilor ITM şi a celorlalte instituţii participante, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi”, a declarat Ecaterina Isac, inspector șef al ITM Arad.

De remarcat, că Inspectoratul Teritorial de Muncă va organiza astfel de întâlniri şi în alte localităţi din judeţ (Lipova, Sebiş, Săvârşin, Nădlac etc.).

  1. primarii cu primari psd

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.