Reprezentanţii PDL Arad, ACUZAŢI de CINISM. Ce le REPROŞEAZĂ Mircea Purcaru

Reprezentanţii PDL Arad, ACUZAŢI de CINISM. Ce le REPROŞEAZĂ Mircea Purcaru

Mircea Purcaru, președintele PC Arad şi consilier judeţean, consideră că așa zisa campanie de informare în domeniul sănătății organizată de Primăria Arad nu este decât o nouă găselniță electorală, menită să arunce banii publici direct in pușculița de campanie a PDL.

„Sub bombastica titulatură CamAradul Sănătății, Primăria, cică, vrea să îi informeze pe arădeni despre anumite boli, cum se manifestă și ce trebuie să facă arădeanul pentru a nu le dobândi. Cum ar veni, PDL este un adevărat camarad al sănătății iar toți ceilalți sunt niște oameni cărora nu le pasă. Este o dovadă de cinism cum rar s-a mai întâlnit la altă administrație locală care, oricât de des și-ar schimba numele și culoarea, va rămâne în memoria arădenilor ca administrația portocalie”, a spus Mircea Purcaru.

„Cum are curajul să se autodefinească drept camarad al sănătății un om, respectiv primarul Gheorghe Falcă, după ce a desființat Spitalul Municipal, aruncându-l în cea mai neagră perioadă din istoria lui? Cum ar avea acest curaj cel care a transformat Spitalul Județean într-o unitate de primire urgențe pentru camarazii de partid, indiferent că au sau nu au vreo tangență cu sănătatea, doar ca să nu rămână pe dinafară de la jefuirea banului public? Cum să ai curajul să te numești camarad al sănătății când ești capabil să risipești sume imense din banii destinați acesteia pentru construirea unui gard?”, întreabă Mircea Purcaru.

Acesta consideră că, „dacă tot este campanie de informare, atunci să spună cei care conduc județul și municipiul că Aradul este pe primul loc în țară la incidența bolii de cancer și pe al doilea la bolile cardiovasculare. Să spună că, timp de zece ani, de când s-au instalat la putere nu au făcut nimic pentru ca situația să se schimbe, ci, dimpotrivă, au dus la agravarea ei. Cine să facă o strategie pe termen scurt și mediu pentru combaterea acestor boli, când, pe cei care ne conduc spre prăpăstie destinele, nu i-a interest decât să-și umple buzunarele lor și ale clientelei lor, inclusiv pe seama sănătății arădenilor ?

De fapt, este evident că această așa zisă campanie nu este decât un nou prilej de sifonare a banului public, pentru susținerea unei campanii electorale mincinoase. Se va vedea acest lucru după încheierea campaniei electorale, când, poate, vor afla și arădenii la cine s-au împărțit banii lor. Sau, arădenii se vor putea lămuri chiar în ziua marii manifestari de la teatru, unde vor fi aduși cu sila, cu microbuse și autobuse, membrii ai tuturor partidelor băsiste din Arad, ca să aplaude marea grijă a conducerii locale PDL față de sănătatea arădenilor.”

  1. Of domnule…iarasi va treziti vorbind!!!!!!!
    In afara de luarile de pozitie prin presa,altceva mai faceti?A da,o sponsorizati pe fiica dvs.sa-si continuie actiunea cu calutii!Si noi vom crede ca banii sunt obtinuti in mod cinstit?!
    Ce face partidul comunist PC pentru aradeni???
    NIMIC!
    DACA NU SUNTETI ARADEAN VA RECOMAND SA VA RETRAGETI DE UNDE A-TI VENIT!Aradenii sunt suficient de inteligenti sa se descurce fara ajutorul dvs.Apel la organele abilitate:va rog verificati daca activitatea acestui domn e ok!De unde atatea venituri???

    Raspunde
    • LISA o cheama si pe cateaua mea Rotweiller care musca la comanda. Recomandarea ta referitioare la faptul ca nu as fii aradean, se potriveste mai bine sefului tau FALCA ce se lafaie si risipeste banii aradenilor pe campania lui Iohannis… Fiica mea este o valoare, care se afirma singura, neavand nevoie de sprijinul meu, avand recunoastere nationala si internationala in ceea ce face… Pe când tu, Lisa… la cusca!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.