Reprezentanţii PNL şi PDL vor continua „armonizarea” la sărbătorile câmpeneşti din întregul judeţ

Reprezentanţii PNL şi PDL vor continua „armonizarea” la sărbătorile câmpeneşti din întregul judeţ

Conducerile organizațiilor județene ale PNL și PDL s-au reunit, joi, pentru a se „armoniza” și pentru a discuta despre evenimentele premergătoare fuziunii, se arată într-un comunicat de presă al democrat-liberalilor.

Dincolo de participarea „împreună” la congresul de fuziune dintre cele două partide, care va avea loc în data de 26 iulie, s-a luat decizia ca membri importanți ai celor două organizaţii să participe împreună la evenimentele câmpeneşti ce vor avea loc la finalul acestei săptămâni în judeţul Arad.

„Astfel, la evenimentele precum «Festivalul părădăicilor» de la Macea, Zilele Zimandului Nou, Zilele satelor Zerind și Iermata, «Întâlnirea codrenilor» de la Groșeni (comuna Archiș) sau la «Nedeia Țării Hălmagiului» de la Hălmagiu, vor fi prezente echipe formate din membri ai ambelor partide”, se arată în comunicatul de presă al PDL Arad.

Totodată, s-a luat decizia ca săptămâna viitoare să aibă loc o altă întâlnire, la care să fie prezente conducerile celor două birouri județene ale partidelor aflate în pragul fuziunii, mai informează democrat-liberalii.

  1. adica se vor imbata impreuna :))))))))) cei cu mintea limpede raman pesedistii din pacate…..

    Raspunde
  2. Mai exista in Arad PNL?

    Raspunde
  3. Ma tataie, da ce cauta acolo vixosu ala de Balcea-Stalcea, ca el nici macar celebra poezie ” Catelus cu parul cret ” nu e in stare sa o spuna toata.

    Raspunde
  4. De si-ar armoniza muile pentru o felatie toti ciolagii astia ce bine ar fi. Azi maine politizati si pisarea prin boschetii de pe mal dupa o bauta la Perla. Futa-va mandru` soare in gura de nemurici.

    Raspunde
  5. Aveam asteptari mari de la liberalii aradeni, insa m-am inselat urat de tot, daca asemenea creaturi au ajuns sa negocieze soarta PNL-ului e foarte clar ca acest partid va disparea din Arad.

    Raspunde
  6. Imi pare rau de abrudan ca este atat de ieftin precum gunoaiele alea imputite din poza.

    Raspunde
  7. abrudan e mai ieftin decat crezi frate draga da priveste bine poza e in mediul lui, niste ciudati din romanul lui stancu niste tarani….

    Raspunde
  8. sper nelutu cristina sa nu ajunga si la PRAZNICUL DE PITA NOUA de la Beliu dupa ce a zis ca nu vrea sa mai auda de Beliu si beleni… Sau acum si-a schimbat parerea???

    Raspunde
  9. D-le Calimente autoceFALCA a venit.Pupati-va.

    Raspunde
  10. toata aceasta poveste mi se pare un basm, sunt curios cat mai tine…e fortat tot, asa cred eu…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.