Reprezentanții USR Arad susțin că au fost amendați ABUZIV de Poliția Locală. Ce „spune” Tribunalul

Reprezentanții USR Arad susțin că au fost amendați ABUZIV de Poliția Locală. Ce „spune” Tribunalul

Municipalitatea anunță faptul că Tribunalul Arad a dat dreptate Primăriei în privința amendării celor de la USR de către Poliția Locală.

Urmare a informațiilor apărute în presă și pe rețelele de socializare prin care reprezentanții USR Arad susțin că au fost amendați abuziv de către Poliția Locală pentru cortul amplasat în fața magazinului Ziridava în scopul strângerii de semnături în vederea revizuirii Constituției, municipalitatea dorește să precizeze faptul că, prin sentința civilă nr. 587/19.07.2018, Tribunalul Arad constată corectitudinea procesului verbal de sancționare a contravențiilor întocmit de Poliția Locală și încălcarea prevederilor legale de către USR, ceea ce demonstrează că Primăria Arad nu a facut altceva decât să respecte Legea.

„Trebuie să aducem la cunoștința publică faptul că Primăria a emis un aviz de ocupare a domeniului public pentru amplasarea unei mese, a unui scaun și a unei umbrele, conform legii, doar că reprezentanții USR nu l-au respectat, considerându-se mai presus de Lege. Primaria Arad nu s-a împotrivit niciodata acțiunilor civice care presupun o implicare activă a cetățenilor în viața comunității sau a țării, ci dimpotrivă a sprijinit aceste demersuri, dar cu respectarea legilor în vigoare, iar această sentință nu face decât să demonstreze acest lucru. Pe această cale le adresăm rugămintea reprezentanților USR Arad să respecte și ei legile țării”, informează muncipalitatea într-un comunicat de presă.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.