Restricții de circulație în cartierele Micălaca și Vlaicu

Restricții de circulație în cartierele Micălaca și Vlaicu

Continuă lucrările la reţeaua de apă potabilă din Arad în cartierele Micălaca și Vlaicu, unde urmează să fie impuse restricții de circulație.

Lucrările la rețeaua de apă potabilă din Arad continuă, anunță reprezentanții Companiei de Apă Arad. În intervalul 9 – 13 mai, Compania de Apă Arad a continuat şi demarat lucrări la căminele de vane şi lucrări de montare conductă în trei zone din oraş. Lucrările, executate în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, implică săpătură deschisă, necesitând durate prelungite de menţinere a unor restricţii de circulaţie pe porţiuni scurte de drum.

În perioada mai sus menționată, au fost executate lucrări după cum urmează:

  • în intersecţia Bd. Revoluţiei cu str. I.C. Brătianu: lucrări de armare, cofrare şi turnare beton în radier, instalaţii hidraulice şi armare pereţi la căminul de vane, pe o zonă de lucru de15x4 m;
  • pe strada Sabin Drăgoi, pornire din intersecţia cu str. V. Milea: lucrări de montare conductă FD700 şi sondaje pe o lungime de 15 m;
  • pe strada Războieni, tronson intersecţie cu strada Mierlei – intersecţie cu str. Vişinului: lucrări decofrare, montare instalaţii hidraulice şi refaceri rutiere provizorii.

Lucrările de pe cele trei fronturi de lucru menţionate mai sus vor continua iar în perioada următoare vor fi redeschise încă două fronturi de lucru: pe strada Mioriţa (intersecţie cu Calea Radnei) şi pe Calea Aurel Vlaicu (în zona intersecţiei cu strada Făt-Frumos).

CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad a fost semnat la o valoare de 20.106.492,23 LEI, prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă în municipiu şi este executat în cadrul Proiectilului Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, participanţilor la trafic le este recomandat să să opteze pentru rute alternative.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.