RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE în Ungaria, în acest weekend

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE în Ungaria, în acest weekend

Ministerul Afacerilor Externe avertizează românii care călătoresc în Ungaria, că în perioada 14-16 mai a.c. pe întreg teritoriul ungar se aplică restricţii de circulaţie.

Acestea intră în vigoare începând cu ziua de sâmbătă, 14 mai 2016, ora 22:00 (ora Ungariei), sunt valabile până luni, 16 mai 2016, ora 22:00 (ora Ungariei) și vizează autovehiculele de transport marfă a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 tone.

În perioada sărbătorii religioase a Rusaliilor romano-catolice, TIR-urile vor staţiona în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice în Ungaria.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.