Restricțiile aplicate în fiecare localitate din județul Arad, disponibile de astăzi pe pagina cetateanactiv.ro

Restricțiile aplicate în fiecare localitate din județul Arad, disponibile de astăzi pe pagina cetateanactiv.ro

Restricțiile aplicate în fiecare localitate din județul Arad sunt disponibile pe pagina cetateanactiv.ro.

Începând de astăzi, pe pagina https://cetateanactiv.ro/covid-19/restrictii-covid-19/ sunt disponibile restricțiile ce se aplică în fiecare localitate din județul Arad, inclusiv cu termenele de aplicare stabilite prin hotărâri ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad în funcție de incidența înregistrată și de categoriile stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 1090/2021.

Pagina va fi actualizată în fiecare zi, urmând să fie integrate modificările adoptate în baza schimbărilor ce intervin în rata incidenței. Conform hotărârilor CJSU Arad, restricțiile hotărâte se aplică de a doua zi iar din această cauză este posibil să nu existe întotdeauna o corelație între incidența zilei în curs și restricțiile aplicate.  În cazul depistării unor eventuale neconcordanțe, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin formularul de contact al paginii,  urmând ca noi să verificăm sesizarea și să vă răspundem. 

Pagina este construită cu ajutorul unui informatician voluntar, căruia îi mulțumim pentru ajutorul dat. În ferestrele localităților nu sunt scrise toate restricțiile, din lipsă de spațiu (de exemplu spectacolele de tip drive-in). Restricțiile în integralitatea lor pot fi consultate în H.G. 1090/2021 sau în Ordinul comun cu nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, cu modificările și completările ulterioare, în corelație cu hotărârile CJSU Arad care stabilesc unde se aplică acestea, în funcție de rata incidenței comunicată de DSP Arad.

Foto: Arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.