Restricțiile pentru fiecare localitate din județul Arad, la un click distanță

Restricțiile pentru fiecare localitate din județul Arad, la un click distanță

Începând de astăzi, pe site-ul cetateanactiv.ro pot fi aflate măsurile legale în funcție de incidență pentru fiecare primărie din județul Arad.

În colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Arad se testează includerea pe site-ul cetateanactiv.ro a restricțiilor aplicate în fiecare unitate administrativ-teritorială. Pagina este încă în teste, urmează ca zilele următoare să fie integrate perioadele de aplicare.

„Din aceste cauze este posibil să mai apară inadvertențe, de exemplu în cazul U.A.T unde incidența scade sub prag în timpul perioadei de 14 zile în care se aplică restricțiile aferente categoriei.  Pentru orice nelămuriri recomandăm consultarea în paralel a hotărârilor CJSU Arad precum și a legislației prin care se impun restricțiile în contextul stării de alertă. (HG 932 cu modificările și completările ulterioare, Ordinul comun al ministrului sănătății și ministrului afacerilor interne cu nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, samd)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Arad.

  1. […] post Restricțiile pentru fiecare localitate din județul Arad, la un click distanță appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.