Rețeaua de gaz, EXTINSĂ la Socodor, Grăniceri şi Pilu

Rețeaua de gaz, EXTINSĂ la Socodor, Grăniceri şi Pilu

Comunele Socodor, Grăniceri şi Pilu beneficiază de o importantă investiţie guvernamentală, pentru extinderea reţelei de gaz.

Astfel, peste 2150 de gospodării şi 45 de obiective social – culturale vor avea, pe viitor, posibilitatea să folosească gazul pentru producerea de apă caldă şi căldură.

„Este prima mare extindere a reţelei de gaz după Revoluţie de care beneficiază judeţul nostru. (…) Susţinem investiţiile care înseamnă servicii de calitate, drumuri mai sigure, locuri de muncă şi o viaţă mai bună pentru oameni. Cu utilităţile la dispoziţie, aceste comune pot atrage mai uşor investitori care creează locuri de muncă”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

„Felicitări primarilor din Socordor, Grăniceri şi Pilu care au luptat pentru acest obiectiv mult aşteptat de oamenii de aici. Extinderea reţelei de gaz este o investiţie care aduce servicii mai bune, confort în casele oamenilor, în şcoli, în instituţii. Suntem aproape de comunităţile locale, susţinem la Bucureşti proiectele oraşelor şi comunelor din judeţul Arad”, a declarat, la rândul său, deputatul Glad Varga.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.