RETIM cere sprijinul autorităţilor în ceea ce priveşte DEPUNERILE ILEGALE de deşeuri

RETIM cere sprijinul autorităţilor în ceea ce priveşte DEPUNERILE ILEGALE de deşeuri

Relaţiile dintre Consiliul Judeţean Arad şi RETIM nu sunt dintre cele mai bune, în special după ce a ieşit la iveală faptul că administraţia judeţeană poartă o parte din vină pentru criza gunoiului din Arad, prin faptul că nu a pus, la timp, la dispoziţia operatorului de salubritate cele 10 autospeciale de colectare cumpărate în acest scop din bani europeni.

Deloc întâmplător, Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a cerut, ieri, capul conducerii de la Arad a RETIM.

Referitor la președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, reprezentații societăţii de salubrizare afirmă: „RETIM a făcut și face în continuare eforturi deosebite pentru a asigura colectarea în bune condiții a deșeurilor în Arad. Momentan prioritatea noastră este să stabilizăm activitatea, iar ulterior vom analiza cine este responsabil, urmând a lua orice măsuri se cuvin”, atrăgând atenţia: ƒ„În continuare ne lovim de probleme ce nu sunt sub controlul nostru, precum depuneri ilegale de deșeuri și utilizatori fără contract, unde așteptăm intervenția autorităților cărora le-am cerut în mod repetat ajutorul”.

Cu alte cuvinte, autorităţile, prin pârghiile pe care le au (Poliţia Locală, în primul rând!), ar trebui să contribuie şi ele la normalizarea situaţiei din Arad în ceea ce priveşte salubrizarea oraşului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.