Mai multe articole din rubrica "" ↑

Revedere emoționantă după 20 de ani, la Colegiul Național „Vasile Goldiș” (FOTO)

Revedere emoționantă după 20 de ani, la Colegiul Național „Vasile Goldiș” (FOTO)

Fiecare promoţie de absolvenţi de liceu are experienţe şi trăiri proprii, influenţate de familie, dascăli și – inevitabil – societate, pe care foștii colegi și le împărtăşesc atunci când se reunesc din 10 în 10 ani.

Promoţia 1998 a Colegiului Naţional „Vasile Goldiș”, pe vremea aceea liceu, nu face excepţie, sâmbătă, 12 mai, o parte dintre absolvenţii profilului de filologie reunindu-se în clasa în care și-au petrecut patru ani de zile.

Alături de foștii absolvenți au fost prezenți trei profesori: diriginta clasei Doina Zoriti, profesoara de franceză Gina Vasilescu și profesorul de matematică Mihai Macavei.

Cuvântul de bun venit a fost rostit de Doina Zoriti, după care a fost strigat catalogul. Unul câte unul, foştii elevi s-au ridicat să vorbească, starea specială a momentului fiind dată de faptul că au înțeles cu toții că motivul pentru care s-au întâlnit nu a fost acela de a-și etala realizările și a le povesti cu lux de amănunte sau pentru a se plânge de probleme, acestea fiind, oarecum, irelevante pentru scopul întâlnirii. Urmând chemarea nostalgiei, s-au revăzut pentru a privi puțin în trecut și a-și aminti ceea ce au fost acum 20 de ani şi mai bine.

Loading...
  1. Sunt frumoase aceste revederi de peste 20 de ani.Insa, ce ziceti de o intalnire de 55 de ani de la terminarea liceului care va avea loc in 2 iunie la fostul Liceul 3(actual Csiky Gergely)?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.