Revelion cu RESTRICȚII în centrul Aradului

Revelion cu RESTRICȚII în centrul Aradului

În vederea desfășurării în condiții de siguranță a concertului de Revelion din P-ța Primăriei și a focului de artificii, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat anumite restricții rutiere pentru vehicule și tramvaie pe B-dul Revoluției în zilele de 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022.

Astfel, pe sensul de circulație Teatrul Clasic Ioan Slavici – Podgoria, pe tronsonul cuprins între strada A.D. Xenopol și strada Romul Veliciu traficul rutier va fi restricționat începând cu data de 31 decembrie 2021, ora 8, până în data de 1 ianuarie 2022, la ora 1. Suplimentar, pe același tronson, dar începând cu ora 20, va fi restricționată și circulația tramvaielor.  

Pe sensul de circulație Podgoria – Teatrul Clasic Ioan Slavici, pe tronsonul cuprins între strada Crișan și strada Horia restricțiile rutiere se impun numai de la ora 20. Vehiculele care vin pe strada Episcopiei vor fi obligate să vireze stânga pe strada Horia.

Pe Bulevardul Vasile Milea, tronsonul cuprins între strada A. D. Xenopol și strada Nicolae Bălcescu traficul rutier va fi restricționat în noaptea dintre ani numai între orele 23,30 și 1.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.