REVOLTĂ într-un cartier arădean! „Răbdarea noastră e pe sfârșite”

REVOLTĂ într-un cartier arădean! „Răbdarea noastră e pe sfârșite”

Locuitorii din cartierul arădean Gai sunt în pragul unei revolte, ameninţând că sunt în stare de orice în ceea ce priveşte problema garajelor ilegale din zonă, precum şi în cazul traficului greu, în lipsa unei reacţii din partea administraţiei locale a municipiului Arad.

Oamenii spun că, în ciuda faptului că problemele cu care se confruntă sunt cunoscute de mai mulţi ani, autorităţile continuă să-i trateze cu indiferenţă.

„Noi, cetățenii cartierului Gai, dorim să ne facem auziți, având în vedere că autoritățile continuă să ne trateze cu indiferență. Acum câteva luni am protestat împotriva traficului de mare tonaj și împotriva firmelor de transport care și-au format garaje ilegale în interiorul cartierului. După aceea am avut discuții cu reprezentanții firmei de pe strada Dunării și ne-au promis că vor părăsi garajul până în 30 septembrie. Se pare că nu vor reuși să își mute efectivul până la această dată dar ne-au dat un alt termen, 15 octombrie 2018, pe care nu știm daca îl vor respecta, pentru că multe termene au fost depășite și s-au adunat in total aproape 4 ani de așteptări”, se arată într-o scrisoare deschisă a locuitorilor din cartier.

Camioanele de 40 de tone circulă în voie

Aceştia susţin că problema garajelor ilegale și a traficului de camioane e răspândită în întreg cartierul, „iar aici amintim str. Nouă, str. Fântânii sau Faurilor unde acestea produc pagube carosabilului sau chiar proprietăților și poluează fonic întreaga comunitate, în special locuitorii învecinați acestor garaje. Chiar dacă drumul e restricționat la 7,5 tone camioanele de 40 de tone circulă în voie”.

O altă firmă de transport!?

Potrivit cetăţenilor, de departe cea mai afectată este strada Dunării. „Sperăm ca autoritățile să fie vigilente pentru a preveni venirea altei firme de transport în această zonă. Pe această cale dorim să anunțăm autoritățile și firmele de transport că răbdarea noastră e pe sfârșite și vom face tot ce ne stă în putință pentru a stopa acest flagel al garajelor ilegale!”, se mai arată în scrisoarea deschisă, semnată „Cetățeni ai cartierului Gai”.

  1. asa zisa centura care ar fi trebuit sa fie in camp si nu sa treaca prin mijlocul cartierului GAi este o bataie de joc, falca in loc sa sparga banii pe chefuri, concerte, alte tampenii ar fi putut sa rezolve problema mai demult si sa scoata centura in camp unde ii este locul, daca vreti sa vedeti centura adevarata mergeti in Oradea, multumim falca si pnl pentru ca va bateti joc de noi

    Raspunde
  2. De cand e primar putea rezolva problema dar nu l-a interesat. vine numai dupa voturi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.