REVOLTĂTOR! Alpinistul arădean Zsolt Torok, INSULTAT de minţile retrograde ale unor „naţionalişti” unguri din România şi Ungaria

REVOLTĂTOR! Alpinistul arădean Zsolt Torok, INSULTAT de minţile retrograde ale unor „naţionalişti” unguri din România şi Ungaria

Pornit să cucerească Everestul, alpinistul arădean Zsolt Torok s-a trezit bombardat cu mesaje jignitoare pe Facebook, venite din partea unor naţionalişti maghiari din România şi Ungaria, pe motiv că temerarul va arbora în vârful muntelui steagul României (al căruit cetăţean este!) şi nu pe cel al Ungariei. De aici şi până la a-l face trădător de neam nu a mai fost decât un pas.

Confruntat cu un asemenea val de critici – într-un moment în care ar avea nevoie de susţinerea tuturor, indiferent de etnie – alpinistul a scris pe Facebook:

„Nu vreau să mă încarc cu energie negativă. Astfel am arucat doar o privire și am citit pe diagonală mesajele naționaliste în care cetățeni maghiari din Ungaria și România mă numesc trădător de țara, trădător jegos etc. Aș putea șterge aceste comentarii însă nu le șterg pentru că nu este rușinea mea este rușinea lor.

Din păcate aceste postări care murdăresc nu sunt scrise în limbă română astfel nu înțelegeți ce scrie acolo. Nu mă pun să le traduc însă ele reflectă gândirea acestei comunități care după cele spuse nu gândește constructiv și european.

Îmi pare rău că în 2015 unii aleg să gândească așa dar cum am mai spus nu este rușinea mea este a lor. Eu am altceva de făcut, ar fi benefic să încetați cu aceste comentarii“.

  1. sa le fie rusine. respect Zsolt Torok!!

    Raspunde
  2. nu trebuie generalizat. Loaze sunt si printre romani si printre unguri. mai putin eroi, ca Zsolt. Multa bafta pe munte!

    Raspunde
  3. Felicitari pentru Zsolt Torok, care a dovedit ca este un OM cu adevarat. Speram pentru el sa se intoarca sanatos si, bineanteles, invingator!

    Raspunde
  4. Bine, noi ardelenii stim ce „pot“ extremiștii „maghiari“ – că ungurii îs oameni de treabă. Acum, după ce noi, alegând fără să clipim un neamț în fruntea țării am dovedit că NU suntem „extremiști“ și „persecutori“ (?!!!) de etnii – DIMPOTRIVĂ! – ACUZATORII NOȘTRI VEȘNICI NU POT DECÂT SĂ SPUMEGE ÎN RĂUTATEA LOR ! Și asta și fac, nimic mai mult!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.