REVOLTĂTOR/ O femeie A MURIT în CHINURI GROAZNICE după ce polițiștii I-AU DAT FOC pentru că a refuzat să dea mită

REVOLTĂTOR/ O femeie A MURIT în CHINURI GROAZNICE după ce polițiștii I-AU DAT FOC pentru că a refuzat să dea mită

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit după ce poliţiştii i-au dat foc pentru că nu ar fi vrut să le dea mită.

Neetu Dwivedi din statul indian Basantpur le-a povestit anchetatorilor, pe patul de moarte, cum soţul său, Ram Narayan Dwivedi, fusese ridicat de poliţişti pentru că știa 3 persoane acuzate într-un caz de crimă.

Femeia a mers la secția de poliție pentru a se interesa despre eliberarea soțului ei. Când a ajuns acolo, doi poliţişti i-au cerut 100.000 de rupii, echivalentul a peste 1.500 de dolari, dacă vrea să-și vadă soțul în libertate.

În declaraţia făcută înainte de a muri, femeia a mai spus că, atunci când a refuzat, poliţiştii au încercat să o violeze şi au umilit-o, înainte de a-i da foc.

Luni, femeia a fost internată cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, însă, nu a supravieţuit mai mult de 24 de ore, fiind declarată decedată marţi dimineaţa.

Cei doi poliţişti au fost suspendaţi din funcții, potrivit unui oficial din Barabanki. Ambii susţin că, într-un acces de furie, când a aflat că soțul ei nu va fi eliberat, femeia şi-ar fi dat singură foc.

Localnicii pretind că cei doi polițiști au fost văzuți în secția de poliție marți, chiar și după ce fuseseră suspendați. 

Fiul femeii se luptă acum ca adevărul despre moartea mamei sale să iasă la iveală, dar se teme că polițiștii vor încerca să o scoată vinovată.

Foto: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.