REVOLUȚIE în domeniul livrării MÂNCĂRII la domiciliu: Ce li se PREGĂTEȘTE arădenilor!

REVOLUȚIE în domeniul livrării MÂNCĂRII la domiciliu: Ce li se PREGĂTEȘTE arădenilor!

Vești bune pentru arădenii care vor să mănânce ceva bun, fără să se complice. În curând, va fi lansat la Arad un nou concept culinar.

Noua experiență culinară este destinată celor care nu vor să-și petreacă mult timp în bucătărie și la cumpărături și care totuși nu sunt dispuși să facă rabat de la gust și calitate.

Este vorba despre HomeFresh, serviciul de livrare de ingrediente proaspete și porționate la fix pentru rețete pe care clienții și le prepară singuri acasă.

„Îți propunem o nouă experiență culinară. Homefresh s-a născut din dorința noastră de a mânca o masă bună, în care să știm exact ce punem. Și, cum ne confruntăm cu toții cu lipsa de timp pentru cumpărături, căutat rețete și gătitul în sine, am decis să lansăm în Timișoara un serviciu pe care ni-l doream și noi”, afirmă reprezentanții Homefresh. Aceștia anunță că serviciul va fi disponibil din septembrie și la Arad.

Cum funcționează

Cu Homefresh te bucuri de o cină delicioasă în 3 pași simpli: comanzi rețeta preferată din meniul curent, primești pachetul cu ingrediente la fix și gătești rapid acasă, urmând instrucțiunile.

În vizită la familia Biebel

Ina, Adi și Levi ne-au primit în vizită la ei, tocmai când se puneau să pregătească cina. Cu un pachet Homefresh, bineînțeles. 🙂

Publicată de Homefresh pe Joi, 2 August 2018

Sursa foto/video: Facebook

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.