„REVOLUŢIE” la Lipova: Proiectul Backin continuă! (GALERIE FOTO)

„REVOLUŢIE” la Lipova: Proiectul Backin continuă! (GALERIE FOTO)

Plecarea din organizaţie a peste 40 de membri ai PNL Lipova, în frunte cu Mirela Backin, a tulburat apele politice în oraşul de pe Mureş. Printre informaţiile care au circulat s-au numărat şi multe zvonuri, majoritatea lipsite şi de cea mai mică urmă de adevăr.

Pentru a clarifica lucrurile, Mirela Backin, liderul celor plecaţi, şi-a afirmat încă o dată intenţia de a candida la Primăria Lipova. „Mi se pare ciudat ca Lipova să fie considerat oraşul cu cel mai mare potenţial din judeţul Arad, după municipiu, dar să fie printre ultimele ca dezvoltare: locuri de muncă, străzi asfaltate, condiţii de trai. E clar că undeva nu merge bine ceva. Iar acest «undeva» e la administraţie. De aceea m-am hotărât să candidez, împreună cu cei apropiaţi mie, pentru a schimba Lipova. Oraşul nostru are nevoie de oameni noi, la Primărie şi în Consiliul Local”, a afirmat Mirela Backin.

În prezent, Mirela Backin a format o nouă formaţiune politică la Lipova, intitulată M10, cu care va candida la alegerile locale din vara acestui an. „Sunt mulţumită că, în jurul grupului nostru iniţial, au mai venit foarte mulţi tineri, oameni care n-au mai făcut politică, pentru a contribui la acest nou mod de a face administraţie. M10 este un partid nou, care doreşte să pornească pe un alt drum decât celelalte partide de până acum. Dacă ar fi să glumesc puţin, aş spune că M10 vine de la Mirela şi echipa sa de nota 10!”, a mai afirmat Mirela Backin.

În plus, Mirela Backin a ţinut să infirme toate zvonurile legate de alte partide sau de faptul că nu va mai candida. „Îmi doresc să candidez, pentru binele oraşului Lipova. Voi candida sub sigla partidului M10! Trebuie să recunosc că am fost contactată şi de alte partide, care mi-au făcut oferte. Eu n-am curtat nici un alt partid, după ce am plecat din PNL. Am plecat şi candidez pentru Lipova, nu împotriva cuiva. Ţin la principiile mele, la modul meu de a fi. Respect pe toată lumea şi doresc să fiu respectată. Aşa voi face atât în campania electorală, cât şi în activitatea mea în administraţie”, a completat Mirela Backin.

De remarcat, că la prima şedinţă M10 de la Lipova au fost prezenţi peste 50 de membri, semn că „revoluţia” politică începută de Mirela Backin dă rezultate. Oamenii s-au săturat de conducerile de până acum ale Lipovei, care şi-au văzut mult mai mult de interesul propriu decât de situaţia oraşului.

  1. REUSITA IN ALEGERI SI MAI ALES „CUVANTUL” SA FIE „CUVANT”!! M-AS BUCURA SA AUD CA…….SE REINTRODUCE AUTOBUZUL CU RUTA ” GARA RADNA”- „BAILE LIPOVA”:

    Raspunde
  2. Aceasta ,,doamna” a plecat din PNL pentru ca nu a putut accepta înfrângerea din sondaje. Ar fi în stare sa candideze din partea oricărei formațiuni care o accepta pentru banii soțului, dar nu poate oferi nimic Lipovei.

    Raspunde
    • Aceasta doamna a plecat din PNL datorita CAPUSELOR bugetului local care de ani buni au grija de bani noștri a fi investiți cu cap și fără sa mai rămână nimic..
      Din păcate aceasta doamna nu a vrut sa fie implicata în jocurile și blaturile murdare pe care Scorobete,Micle, Damian le pun la cale…
      PS. În sondaj e sub actualul primar cu 4 procente 🙂

      Raspunde
      • Căpușele vor fi pe lista de consilieri a distinsei și precuratei doamne.

        Raspunde
        • da destept esti tu mai relu , cum dracu de nu conduci tu Lipova acum ? la cata explozie de inteligenta ai de te-ai prins de treaba cu laptele stricat .. ha ha ha ha
          magarule cu exemple poti sa vii? sau doaar asa arunci cu vorbe sa te aflii in treaba ,
          unu fara valoare arunca cu vorbe si mai trebuie sa il si bagam in seama ?

          Raspunde
          • De Paveliuc ce spui? Dar mai întâi intreab-o pe ,,DOAMNA”!

          • cum nu pot sa iti dau reply sub postul tau scriu aici

            nu prea cred ce spui dar
            tu nu tre sa evaluezi nici pe Paveliuc si pe nimeni. Tu trebuie sa te autoevaluezi pe tine atunci cand nu faci alegeri inteligente si esti lingau si ramai sa fii lingau linga pnl si micle ca doar doar te alegi cu ceva si tu de acolo cine stie poate cu hartia …… igienica .

  3. Nici macar salariile angajatiilor nu le plateste la timp, daramite sa se tina de vreo promosiune…hai fi serios….

    Raspunde
    • Sunt angajatul familiei Backin de mai mult de 10 ani, nu s-a întâmplat nici măcar o dată să nu îmi primesc salariul la timp, să nu fiu respectat și răsplătit pentru munca mea.

      Raspunde
    • Din câte am auzit și știu eu salariile angajaților sunt cele mai mari din Lipova .. Iar angajații sunt foarte mulțumiți de conducere … D c tre sa aruncați cu comenturi total false…
      Va e frica cumva Domnilor. ???

      Raspunde
    • De ce vorbesti in lipsa de cunostinta de cauza???
      I ti place tie sa arunci cu cuvinte, mai bine ai pune mina si ai lucra, de exemplu la firma sotului doamnei Backin.

      Raspunde
    • Nu stiu de unde ai scos aberatiile alea, colaborez de vreo 10 ani cu firma si in calitate de contractant servicii si angajat, nu am patit deloc sa intarzie cu platile…asa le place unora mai ales in prag de campanie, sa arunce cu cacat in stanga si in dreapta!

      Raspunde
  4. Cred ca e singura care poate face ceva pentru oras.

    Raspunde
  5. Ati fost contactata de alte partide!!????? Sau ati batut pe la usi pentru a gasi un partid!!!????? Ce ne puteti spune despre administratia locala!!!??? ……. a si 40 sau 50 de persoane vad doar daca numar persoanele din poza de 2 ori/persoana poate asa o sa imi dea 40 si 50 ii mai numar o data pe toti cei 40.
    As mai avea o nelamurire. De ce toti cei „40 de mucenici” stau cu capul in jos !!!!??????? se simt rusinati????!!!! sau au o problema de timiditate???!!!

    Raspunde
  6. Sunt angajată la doamna Backin și niciodată nu a fost problemă cu salariile, dimpotrivă este când le primim și înainte… Prima dată informați-va și după comentați

    Raspunde
  7. Nu ridic pe nimeni in slavi dar ca cetatean al acestui oras astept ca sa se faca ceva pentru noi si pentru viitorul copiilor nostri fara pile si relati la primarie.

    Raspunde
  8. Sotul meu este angajat al familiei Backin si sunt foarte multumita da si salariile angajatiilor sunt cele mai mari din lipova si sunt respectati nu ca la alte firme…..deci nu am cuvinte asa ca nu mai vorbiti aiurea

    Raspunde
  9. Un exemplu:mâine este 25 a lunii și primim avansul_chiar dacă normal ar fi în 26. Și firma este și a doamnei Backin,nu doar a soțului.

    Raspunde
  10. M. Backin şi-a pregătit aproape un an candidatura din partea PNL. N-a ieşit la sondajele interne, a tatonat pe la PMP, pe la ALDE şi văzând că toţi o uşuie, a mai convins 9 „negri mititei” formând organizaţia locală a partidului macovist M10 (coincidenţa de iniţială a numelui o avantajează, nu şi numărul de membri). Firma soţului dânsei este serioasă, dar de ce nu-şi văd ei de business ci vor să cumpere un oraş drept jucărie?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.