Rezultate notabile pentru elevii arădeni la Limba engleză. Cine s-a calificat în finală

Rezultate notabile pentru elevii arădeni la Limba engleză. Cine s-a calificat în finală

Elevii din județul Arad a obținut performanțe notabile la etapa națională a Concursului de Discurs Public în Limba engleză 2023 care a avut loc în perioada 25 – 26 martie la Liceul Internațional de Informatică București, transmite Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Arad.

Potrivit IȘJ, dintre cei 10 elevi participanți în semifinale, elevul Matei Marc de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad s-a calificat în finală. Acesta fost recompensat cu mențiune.

De asemenea, în cadrul semifinalelor, eleva Vesa Alexia de la Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad s-a clasat a doua și eleva Pătcaș Maria de la același colegiu, s-a clasat pe locul 3. Reprezentantul Liceului Teoretic „Josef Gregor Tajovsky” Nădlac, Onuțe Alexandru Robert a obținut mențiune la fel ca și Popa Maia de la Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad.

Totodată, la nivel de reprezentare în juriu, județul Arad a avut cele mai multe cadre didactice: prof. Rotaru Diana de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, prof. Tira Diana de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad, prof. Popuțe Adina de la Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad, prof. Stănculea Andreea de la Liceul Național de Informatică și prof. Ponta Daciana de la Liceul Teoretic „Josef Gregor Tajovsky” Nădlac.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.