Rezultatele înscrierilor la CLASA PREGĂTITOARE: toate școlile afişează astăzi LISTELE COPIILOR ADMIȘI

Rezultatele înscrierilor la CLASA PREGĂTITOARE: toate școlile afişează astăzi LISTELE COPIILOR ADMIȘI

Părinţii află dacă şcolile unde şi-au înscris copiii le-au aprobat cererile.

Astăzi, toate unitățile de învățământ au obligația de a afișa rezultatele primei etape de înscriere la învăţământul primar, clasa pregătitoare, la avizierul fiecărei școli. Unele unități au publicat și pe site, dar și pe pagina oficială de Facebook, pentru a înlesni accesul la informație a părinților.

Cei care nu au prins un loc în şcoala dorită sunt aşteptaţi să opteze, în etapa a doua, pentru şcolile unde mai sunt locuri. Perioada a doua de înscrieri va avea loc între 24 și 30 martie 2017.

În data de 6 aprilie 2017 se vor afișa, la fiecare unitate de învățământ, listele finale ale copiilor înscriși în clasa pregătitoare.
În perioada 7-13 aprilie vor fi centralizate şi soluţionate, de către inspectoratul școlar, cererile părinților copiilor care nu au fost încă înscriși la vreo unitate de învățământ. Soluționarea de către inspectoratul școlar a oricărei alte situații referitoare la înscrierea în învățământul primar se va face luând în calcul, cu prioritate, interesul educațional al copilului.
 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.