Robert Mureșan a dominat antrenamentele și calificările la Campionatul EstEuropean de Motociclism (FOTO)

Robert Mureșan a dominat antrenamentele și calificările la Campionatul EstEuropean de Motociclism (FOTO)
Campionatul Național Individual al României la Motociclism Viteză pe Circuit a ajuns zilele trecute la cea de a doua etapă. Totodată, piloții români au alergat alături de piloți străini în Campionatul EstEuropean de Motociclism care conta pentru etapele 5 și 6.
Pilotul Robert Mureșan a dominat toate sesiunile de antrenamente și calificări la bordul unui BMW S1000 RR, la clasa Superbike 1000.
Deși motocicleta este stock într-o clasă de superbike, Robert Mureșan a luat startul sâmbăta în cursa care conta doar ca etapă EstEuropeană, cursă câștigată detașat de pilotul arădean.
Cu scopul declarat de a-și îmbunătăți performanța, Robert Mureșan a câștigat la peste 23 de secunde de locul doi și cea de a doua cursă, obținând cele 25 de puncte și relansând lupta pentru câștigarea campionatului național la Superbike. „Nu a fost ușor, am reușit să ajungem în ultimul moment la etapă, dar mă bucur că nu am dezamăgit și că toți fani sunt alături de noi și ne susțin. Cursa nu ne-a pus probleme, foarte cald, dar am reușit să ne atingem obiectivele și avem un nou record, 1:41:950, timp pe care îl putem îmbunătăți”, a declarat Robert Mureșan.
  1. Mai baieti, Traistaru Sorin – Ariciu, participa si reprezinta Romania in CAMPIONATUL MONDIAL DE SUPERMOTO, voi nu scrieti nimic……..pentru voi e mai important un Camp.”esteuropean”? Poate mai multa atentie din partea voastra nu ar strica!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.