ROMÂN, geniu în informatică, UCIS în Anglia. POLIȚIA BRITANICĂ cere ajutor pentru soluționarea cazului!

ROMÂN, geniu în informatică, UCIS în Anglia. POLIȚIA BRITANICĂ cere ajutor pentru soluționarea cazului!

Avea doar 25 de ani și avea o minte sclipitoare. Absolvise University College din Londra și era cunoscut ca fiind unul dintre studenții brilianți ai instituției de învățământ. Cu câteva zile înainte de Crăciun a fost văzut, însă, pentru ultima oară în viață. Se plimba prin centrul oraşului Preston, având după el mai multe bagaje: o chitară, un rucsac negru şi încă o valiză neagră pe roţi, care încă nu a fost găsită de anchetatori.

Cosmin Cocora a murit într-un accident rutier, înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în Lancashire, dar abia câteva zile mai târziu a putut fi identificat. Tânărul a suferit răni multiple la cap după ce fusese lovit de o dubiţă. Șoferul vinovat de accident a fugit de la fața locului, lăsând corpul neînsuflețit împrăștiat pe caldarâm.

Poliţia din Anglia încearcă acum să pună cap la cap puținele infromații pe care le deține și face un apel public pentru a primi ajutor în găsirea şoferului.

„Din ceea ce am aflat, Cosmin ducea o viaţă liniştită în St. Annes, după ce s-a mutat în Anglia din România, pentru studii”, a precizat poliția din Lancashire.

Anchetatorii fac un apel public şi la şofer, pentru a se preda.

Moartea tragică a românului a apărut în mai multe publicaţii din Regat. Familia românului a transmis un mesaj emoţionant.

Cosmin Cocora era singur la părinţi şi plecase din România de mai mulţi ani, pentru a studia într-una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume.

Sursa: standard.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.