Româncă de 25 de ani UCISĂ în Italia de iubitul ei, neamț. Ce l-a determinat să recurgă la acest GEST EXTREM!

Româncă de 25 de ani UCISĂ în Italia de iubitul ei, neamț. Ce l-a determinat să recurgă la acest GEST EXTREM!

O româncă de 25 de ani, stabilită la Padova (Italia) și iubitul ei, un cetățean neamț au fost găsiți fără suflare, sâmbătă dimineața, într-o parcare din San Giorgio delle Pertiche, în nordul Italiei.

Din primele cercetări, se pare că tânăra a fost împuşcată mortal de iubitul ei, care, ulterior, și-a pus capăt zilelor. Cei doi se cunoscuseră în Germania, unde tânăra a lucrat o perioadă, scrie Il mattino di Padova.

S-a întors apoi în Italia, unde locuia împreună cu tatăl său. A vrut să pună capăt relaţiei pe care o avea cu Karl Christian Neumeyer, de 34 de ani, însă, acesta nici nu a vrut să audă de așa ceva și a venit după ea în Italia.

Cu mintea întunecată de alcool, într-o criză de furie, bărbatul a împușcat-o pe tânără și apoi s-a sinucis. Trupurile lor neînsuflețite au fost găsite de localnici într-o maşină cu numere de Germania, închiriată pe numele bărbatului. Aceștia au chemat carabinierii, care au găsit în interiorul mașinii, pe lângă armă, câteva cutii cu bere și un buchet de flori.

„Este foarte clar… Pistolul l-am găsit în interiorul maşinii: e un omor urmat de sinucidere”, au declarat anchetatorii.

Pe scaunul şoferului se afla Mariana, românca de 25 de ani, iar alături de ea, se afla corpul neînsuflețit al bărbatului. Locul în care tânăra şi-a găsit sfârşitul se afla la 22 de kilometri de casă.

Potrivit martorilor, la miezul nopţii, o persoană i-a observat pe cei doi discutând în mașină, cu farurile aprinse, după care s-au auzit zgomote puternice.

Focurile de armă au răsunat din maşină în jurul orei 2:00 noaptea. Poliţiştii cred că bărbatul dorea ca românca să meargă în Germania împreună cu el, dar se pare că ea nu a acceptat, iar el şi-a pierdut cumpătul şi a ucis-o.

Sursa: mattinopadova.gelocal.it

 

  1. Păcat! Era tare mândră!
    A-și fi vrut să văd și moaca lașului care a împușcat-o.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.