Româncă EXECUTATĂ ÎN STIL MAFIOT, în străinătate, pentru o DATORIE de 500 de EURO

Româncă EXECUTATĂ ÎN STIL MAFIOT, în străinătate, pentru o DATORIE de 500 de EURO

O româncă de 35 de ani a fost ucisă, în stil mafiot, de către doi frați. Se pare că femeia ar fi făcut afaceri ilegale în trecut cu cei doi, însă, motivul pentru care a fost executată are legătură cu o datorie de 500 de euro, pe care o avea la ei.

Maria Veronica Sologiuc (FOTO) a fost găsită moartă, în luna mai 2015, împuşcată de trei ori în cap, în comuna Villa di Briano. Ucigașii, doi frați italieni, Arturo şi Cipriano Cioffo, de 35, respectiv 39 de ani, rezidenţi în San Cipriano d’Aversa, au fost prinși și arestați de carabinierii, în urma unor interceptări.

Maria Sologiuc

În urma investigaţiilor făcute de procurorii italieni, a interceptărilor telefonice şi a percheziţiilor făcute în casa fraţilor Cioffo, s-a stabilit că românca fusese implicată în mai multe afaceri ilegale alături de aceştia, în fraude cu asigurări şi trafic de maşini. În plus, femeia avusese, în trecut, o relaţie cu unul dintre frați, Cipriano Cioffo.

Poliţiştii au pus în aplicare mandatele de arestare emise de judecătorii de la Curtea de Nord din Napoli pe numele celor doi pentru crimă, posesie ilegală de arme şi incendiere.

Anchetatorii au descoperit că motivul crimei fusese o datorie de 500 de euro pe care suceveanca o avea la cei doi fraţi.

 

Sursa: ilmeridianonews.it/ Foto: edizionecaserta.it

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.