Româncă UITATĂ de SOȚ într-o parcare pe AUTOSTRADĂ, la SZEGED

Româncă UITATĂ de SOȚ într-o parcare pe AUTOSTRADĂ, la SZEGED

A rămas singură, fără bani, acte sau telefon mobil într-o parcare din Ungaria. Aceasta este pățania unei românce care a fost uitată de soț într-o parcare de pe autostrada M5, în apropierea oraşului Szeged.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie din judeţul Somogy, citat de site-ul www.hirado.hu, un bărbat din România şi-a uitat, miercuri, soţia într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria. Soţul a condus apoi câteva sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viaţă se află în maşină, dormind pe bancheta din spate.

Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, spre Italia, și nu a observat atunci când au oprit într-o parcare că soţia sa s-a dat jos din mașină pentru a merge la toaletă.

Femeia nu avea la ea nici acte, nici bani și nici măcar telefonul mobil. A pornit după familie cu autostopul, ajungând până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste trei sute de kilometri de locul de parcare, unde a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp soțul observase lipsa femeii şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria.

Cu ajutorul ambasadei şi al poliţiei, familia s-a reîntâlnit la biroul din Fonyód al poliţiei autostrăzilor, aproape de benzinăria la care ajunsese femeia, apoi şi-a reluat călătoria împreună.

Surse: hirado.hu, a1.ro, stirileprotv.ro

Foto: pixabay.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.