Români, implicaţi în aranjarea unor CĂSĂTORII GAY cu imigranţi ilegali în Marea Britanie

Români, implicaţi în aranjarea unor CĂSĂTORII GAY cu imigranţi ilegali în Marea Britanie

Autorităţile britanice sunt pe cale de a demara o anchetă pentru descoperirea eventualelor căsătorii aranjate între persoane de acelaşi sex după ce zilele trecute postul BBC a difuzat un reportaj în care o jurnalistă a pretins că este imigrant ilegal şi vrea o căsătorie de formă pentru a rămâne în Marea Britanie. Un alt reporter a însoţit-o pe jurnalistă, prezentându-se drept unchiul acesteia.

Imaginile au dezvăluit o grupare criminală formată din români care profită de legalizarea recentă a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex în Marea Britanie pentru a organiza astfel de căsătorii false, în schimbul sumei de 10.000 de lire sterline.

Peter şi Ricardo, liderii grupării, s-au lăudat reporterilor că au „aranjat” multe alte astfel de căsătorii. Ei au oferit două potenţiale soţii, ambele subliniind clar că nu sunt lesbiene, dar sunt dispuse să pretindă acest lucru şi să se căsătorească pentru bani cu oricine.

Una dintre fete a declarat că a organizat şase astfel de căsătorii anterior şi că ştie cum să îi mintă pe ofiţerii serviciului pentru imigrări.

Liderul grupării, Ricardo, susţine că nu a avut niciodată probleme cu poliţia sau cu serviciul pentru imigrări și că este chiar mai uşor de aranjat o căsătorie falsă între persoanele de acelaşi sex decât o căsătorie în cadrul unui cuplu heterosexual.

Foto: dailymail.co.uk

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.