România care NU NE PLACE: Un masterand și mama sa, pensionară, STÂLCIȚI în BĂTAIE de un COCALAR, în PARCARE la SUPERMARKET

România care NU NE PLACE: Un masterand și mama sa, pensionară, STÂLCIȚI în BĂTAIE de un COCALAR, în PARCARE la SUPERMARKET

Scene șocante în parcarea unui supermarket: Un cocalar s-a dat jos din mașină și a bătut o pensionară și pe fiul său, un masterand în vârstă de 28 de ani, pentru că, chipurile, ar fi ieșit cu căruciorul de cumpărături în fața bolidului său.

S-a întâmplat la Auchan Gheorgheni, în Cluj Napoca. Tânărul de 28 de ani s-a ales cu un cap în gură iar mama sa, care a intervenit, a fost bătută și mai rău de agresor.

„La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 21,30, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui centru comercial, a avut loc o agresiune. În fapt, un bărbat a sesizat faptul că, atât el, cât şi mama acestuia, aflându-se în parcare, au fost agresaţi de către o persoană necunoscută, conducător al unui autovehicul. În fapt, cei doi au sesizat faptul că cel în cauză nu le-ar fi acordat prioritate pe trecerea destinată pietonilor şi ar fi acroşat cu maşina căruciorul de cumpărături, context în care ar fi coborât din maşină şi i-ar fi agresat. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj, citată de Gazeta de Cluj.

Foto: Arhiva

Citește și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.