România e în STARE DE ŞOC: Un tată şi-a SPÂNZURAT FETIŢELE şi apoi s-a SINUCIS!

România e în STARE DE ŞOC: Un tată şi-a SPÂNZURAT FETIŢELE şi apoi s-a SINUCIS!

Un tată şi-a spânzurat fetiţele după care şi-a pus capăt zilelor. Mama a fost cea care a găsit trupurile neînsufleţite ale fiicelor şi soţului, într-o anexă a gospodăriei în care locuia bărbatul, transmite Antena3.ro.

Tragedia s-a produs în localitatea Mirila, din judeţul Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt Poliţiei Judeţene Olt, Claudia Radu, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit spânzurat sâmbătă, alături de cele două fiice ale sale. „Am fost sesizaţi că un bărbat de 39 de ani şi fetiţele sale de 9 şi 15 ani au fost găsiţi spânzuraţi într-o anexă a gospodăriei”, a declarat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt Poliţiei Judeţene Olt.

Bărbatul suferea de afecţiuni psihice, el fiind internat în trecut la Secţia de Psihiatrie a spitalului din Slatina. De asemenea, era despărţit de mama fetelor, pe care o desfigurase în bătaie.

Lumea este în stare de şoc după oribila crimă urmată de suicid.

  1. Cum drek sa fie Romania in stare de soc dupa stirea asta cand la stirile ProTV numa asa ceva vezi…voi sunteti flamanzi de subiecte si cautati senzationalul intr-o tara in care stiri de genul se servesc zilnic la TV. Pa, cu dezabonare.

    Raspunde
  2. pt asemenea bestii ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea. asta macar s-a omorat singur dar altii ajung la inchisoare unde ii hranim noi din banii nostri

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.