România, pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ! Cât costă o ciorbă la CANTINA MINISTERULUI… Ce spune polițistul Marian Godină

România, pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ! Cât costă o ciorbă la CANTINA MINISTERULUI… Ce spune polițistul Marian Godină

În timp ce pentru cei mai mulți dintre români asigurarea unei mese decente este o problemă, guvernanții au parte de prețuri incredibile atunci când iau masa în centrul Bucureștiului.

Acest lucru a fost făcut public de celebrul polițist Marian Godină, după ce mai mulți colegi de-ai săi care protestaseră în București au luat masa la cantina Ministerului Afacerilor Interne.

„Câțiva polițişti aflați la protest au intrat ieri şi au mâncat la cantina Ministerului Muncii, apoi băieții de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul. Ciorbă la 1,8 lei…bun tare! 🙂 L.E. se pare că e chiar cantina MAI”, a postat Marian Godină pe Facebook, alături de bonul fiscal în valoare de 2,36 de lei – prețul pentru o ciorbă, o chiflă și un ardei iute.

Postarea sa avea, la ora la care am scris aceste rânduri, aproape 10000 de distribuiri și o mulțime de comentarii critice la adresa celor care ne conduc țara.

Foto: Facebook

  1. Au matul gros si neuronu-n organul genital cei din ministerele futerii Romaniei, trebuie sa si-l umple,MORTII lOR DE MILOGI,MOARTE LOR SI PROGENITURILOR LOR DE BESTII..!!!!!!! MOARTE LOR AMIN..DI ..!! IN SRADA ROMANI,TREZITI-VA,DEJA DEVENIM IMIGRANTI..! SA NU MAI MANANCE ,SA FIE LINSATI !! DOAR MARIONETE IN SERVICII,MINISTERE ,IN PARLAMENT SI LA PRESEDENTIA SASULUI LINGATOR DE P…DE MERKEL..!! II DUC IN SPATE TAXELE ROMANILOR DAR TACETI,VA LASATI MANIPULATI NEAM DE PROSTI…!!!!!!!!! MOARTE LOR..! IN STRADA ,SA CRAPAM CU EI DE GAT DACA AM PIERDUT TOT VANDUTI FIIND DE FECALELE HAZNALEI DE RO.,,SA ARDA CA SI CEI DE LA „COLECTIV”,SA ARDA -N IAD POLITICHIA VANZARII RO.,SA ARDA CU ODRASLE CU TOT,ASA SA-I AJUTE CEL DE SUS..AMIN DI..! VETI FI PRIBEGII EUROPEI ,ALUNGATI,HARTUITI FIINDCA VA DORMITI SOMNUL RATIUNII,POPOR DE TARFE ,TREZESTE-TE DESI ESTE TARDIV,POPOR DE SLUGI,POPOR DE CAPRE, BLESTEMATI VETI FI DE URMASII VOSTRU,ATI PREFERAT VIATA TARAS …VETI FI BLESTEMATI DE CEI CE VA VOR URMA…!!!!!!!!.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.