România, reprezentată la Milano Fashion Week! Ce piesă celebră s-a auzit pe catwalk

România, reprezentată la Milano Fashion Week! Ce piesă celebră s-a auzit pe catwalk

România a fost reprezentată, zilele acestea, în cadrul Milano Fashion Week, de piesa INNEI,„Iguana”, care a fost inclusă în show-ul Versace primăvară-vară 2020, în timpul defilării modelelor.

„Este o reală bucurie să îmi aud piesa inclusă în show-ul celor de la Versace, mai ales pentru că este unul dintre brandurile mele preferate. Este o onoare să aflu că muzica pe care am compus-o este apreciată!”, a spus INNA.

„Iguana” este una dintre piesele incluse pe albumul „YO” pe care artista l-a compus integral în limba spaniolă și l-a lansat anul acesta. În prezent, INNA se află în Mexic, una dintre țările în care este primită mereu cu entuziasm și multă iubire din partea fanilor. Artista a susținut un concert în fața unui public de 100.000 de persoane, pe aceeași scenă cu artiști de top cunoscuți în întreaga lume, precum Anitta, Nicky Jam și Sofia Reyes. INNA a cântat piese extrem de iubite din repertoriul său, precum „Sun is Up”, „Club Rocker”, dar și piese de pe cel mai recent lansat album, „YO”: „Iguana” și „RA”.

Totodată, INNA a mai avut un motiv de bucurie atunci când piesa „Sin Ti” de pe albumul „YO” a fost inclusă în episodul al șaselea din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, „Elite”.

Tot anul acesta, o altă piesă compusă de INNA, „Tu Manera”, tot de pe album „YO”, a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului ”Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.