„România Sălbatică” a atras sute de participanți la proiecția în premieră de la Centrul de Vizitare Ceala (GALERIE FOTO)

„România Sălbatică” a atras sute de participanți la proiecția în premieră de la Centrul de Vizitare Ceala (GALERIE FOTO)

Sute de arădeni au vizionat, duminică seara, la Centrul de Vizitare Ceala al Parcului Natural Lunca Mureșului, documentarul „România Sălbatică”, cel mai spectaculos film despre natura din țara noastră.

Proiecția, desfășurată în mijlocul naturii, a fost precedată de un scurt discurs al primarului Călin Bibarț, discurs ținut – așa cum a menționat edilul-șef al Aradului – în calitate de silvicultor.

Filmul a fost prezentat apoi de regizorul Dan Dinu, care a evocat inclusiv momente și întâmplări petrecute de-a lungul celor 10 ani de muncă din spatele producției.

„Mă bucur că am reușit, alături de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură și Asociația CitiZenit, să le oferim arădenilor interesați acest spectaculos documentar, proiectat în premieră într-un parc național”, a declarat Fulviu Moga, directorul R.N.P. Romsilva – Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului R.A..

De remarcat, că „România Sălbatică” a fost cel mai urmărit film anul acesta la Transilvania International Film Festival (TIFF), unde a obținut premiul publicului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.