România și ȘOMERII ei DE LUX. Rămâi CU GURA CĂSCATĂ când vezi ce SUME COLOSALE primesc în fiecare lună!

România și ȘOMERII ei DE LUX. Rămâi CU GURA CĂSCATĂ când vezi ce SUME COLOSALE primesc în fiecare lună!

Dacă majoritatea șomerilor din România abia trăiesc de pe o zi pe alta cu banii primiți din partea statului, există și o categorie de șomeri pentru care viața este roz de-a binelea. Este vorba despre șomerii de lux ai țării noastre, care câștigă și până la 10.000 lei/lună.

Angajaţii care au avut salarii mari şi au rămas fără locuri de muncă primesc ajutoare de șomaj colosale în fiecare lună, acestea putând fi, adesea, comparabile cu salariile de directori.

Potrivit datelor oferite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cel mai mare ajutor de şomaj din România îl primeşte un fost director de Resurse Umane din Bucureşti, respectiv 10.000 de lei lunar.

Acesta este urmat de un fost şef de birou care primește peste 8.000 lei/lună, un fost director din sistemul medical care ia 8.012 lei/lună şi un fost manager care încasează lunar 7.434 lei.

Pe locul cinci în acest top este un fost director general al unei societăţi comerciale din Sibiu care primeşte lunar un ajutor de şomaj în valoare de 6.453 lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.