Rușinea de pe Motorul. A administrației, nu a jucătorilor! UTA – Poli (1-1)

Rușinea de pe Motorul. A administrației, nu a jucătorilor! UTA – Poli (1-1)

Suporterii alb-violeți care nu au avut loc pe arena „Motorul” din Aradul Nou se pot considera fericiți: Nu au asistat în direct la rușinea pe care au trebuit să o suporte două dintre cele mai iubite echipe din România, UTA și Poli Timișoara. Pentru că asta s-a întâmplat pe „Motorul”, o rușine. O luptă oarbă în mocirlă, pe un teren care și-a pus serios amprenta asupra rezultatului final (1 – 1).

Despre partida în sine nu sunt multe de spus. Grație a două televiziuni, oameni din toate colțurile țării au putut vedea două echipe care au încercat, cu greu, să joace fotbal. Și, de cele mai multe ori, nu au reușit. Nici nu aveau cum, pe arătura de pe „Motorul”. S-a terminat 1 – 1, un scor care nemulțumește UTA, care a mai pierdut un tempo în lupta pentru promovare. Timișorenii se pot declara mulțumiți, în schimb, pentru că pe un teren bun UTA i-ar fi învins, probabil, fără drept de apel. Sau, nu.

În fine, pentru că meciul a fost urmărit de toți cei interesați, rămâne să subliniem faptul că în 25 de ani care s-au scurs de la Revoluție, Aradul, primul oraș în care s-a jucat fotbal în România, nu are un stadion. Desigur, are unul în construcție, care va avea 12.000 de locuri. Cam puțin pentru „Campioana Provinciei”. Totuși, e mai bine decât nimic…

P.S. Dincolo de ceea ce s-a întâmplat pe teren, merită remarcat spectacolul din tribune. Din păcate, acesta nu a fost total, pentru că gazdele au limitat accesul suporterilor timișoreni pe stadion. Desigur, au respectat regulamentul, dar puteau la fel de bine să n-o facă și să permită ca măcar în tribune spectacolul să fie complet.

Video: Dragoș Florescu

Citește și:

Supărat că a fost apostrofat de suporteri, Falcă ar putea opri lucrările la noul stadion. „Măcar așa mă înjură mai puțini”

  1. trist pt fotbal ce am vazut azi la arad. nici in onoare nu mai sunt asa terenuri. demisia!!

    Raspunde
  2. demisia cui? a lui Falca? asta e ca raia nu mai scapam de el

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.