S-a apucat să-și RENOVEZE CASA. A ÎNCREMENIT când a scos pardoseala! STĂTEA ASCUNS acolo de șapte decenii!

S-a apucat să-și RENOVEZE CASA. A ÎNCREMENIT când a scos pardoseala! STĂTEA ASCUNS acolo de șapte decenii!

A fost în culmea fericirii când a reușit să-și cumpere casa mult visată, însă, nici prin gând nu i-a trecut ce avea să descopere sub pardoseală.

Un bărbat care și-a cumpărat o casă cu trei etaje în Charlestown (Boston) a avut parte de surpriza vieții sale când s-a apucat s-o renoveze.

Alex Robinson ştia că vechiul proprietar fusese angajat în armată, dar nicio clipă nu s-a gândit că acesta ar fi fost capabil de așa ceva.

În timp ce-şi renova casa, bărbatul a început să scoată pardoseala și a observat că pe spatele unei scânduri era scris cu creionul un mesaj obscen.

„America, război cu Germania. Această podea a fost montată în 5.10.41 de către Albert Stella. Go f*** yourself”, scrisese bărbatul.

mesaj pardoseala

 

Cel mai probabil, bărbatul se gândise că cel care avea să ajungă să locuiască în casa sa ar fi urmat să fie un cetățean german.

„Chiar îmi plăcea pardoseala pusă de Albert Stella, dar nu puteam s-o păstrez, era prea deteriorată. Când am început s-o demontez, am ridicat o scândură şi… am citit înjurătura”, a povestit actualul proprietar, spre amuzamentul prietenilor.

albert stella

Mesajul proprietarului morocănos a devenit viral pe Internet.

Sursa: boston.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.