S-a ascuns DEZBRĂCATĂ în camera iubitului ei ca să-i facă o SURPRIZĂ. Ce a urmat însă, a fost un COȘMAR!

S-a ascuns DEZBRĂCATĂ în camera iubitului ei ca să-i facă o SURPRIZĂ. Ce a urmat însă, a fost un COȘMAR!

O tânără de 22 de ani a vrut să-și surprindă iubitul și s-a pregătit pentru o noapte memorabilă. Fetei nici nu i-a trecut prin cap că planurile ei vor fi complet date peste cap.

Natasha Jefferson s-a ascuns în camera prietenului ei, care era plecat în oraș, la ziua surorii sale. Ea s-a dezbrăcat, s-a machiat și și-a aranjat părul, dorind să-i facă o surpriză sexy iubitului ei. Înainte să ajungă el acasă, Natasha s-a ascuns sub pat.

Cei doi erau împreună de mult timp, el fiind primul ei iubit. Totul a decurs normal în relație, iar ea era convinsă că el este alesul, motiv pentru care i-a și acceptat cererea în căsătorie cu o lună în urmă. Nu toate poveștile au un final fericit, însă.

În timp ce Natasha aștepta cu sufletul la gură sosirea logodnicului ei, inima i s-a făcut cât un purice când a auzit că se apropiau de cameră două persoane. A putut desluși clar vocea lui și a unei femei.

De parcă acest lucru nu era destul de grav, cei doi au început să se sărute și să se dezbrace în patul sub care era tânăra șocată.

Când bărbatul a început să-i spună foarte explicit amantei ce vrea să-i facă, Natasha nu a mai putut suporta și a ieșit țipând de sub pat.

El nici măcar nu s-a obosit să dea explicații, a rugat-o doar să nu mai facă scandal și să plece acasă. Fata a rămas traumatizată, cu greu și-a revenit, dar acum este fericită într-o altă relație.

natasha

Sursa: thesun.co.uk

  1. Daca fata aia chiar are dosul din poza de sus, atunci fostul e un mare bou, sau poate a dat de un dos si mai dotat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.