S-a crezut la Formula 1 pe autostrada Nădlac – Timișoara! Polițist: „MĂ BUCUR CĂ EȘTI ÎN VIAȚĂ” (FOTO)

S-a crezut la Formula 1 pe autostrada Nădlac – Timișoara! Polițist: „MĂ BUCUR CĂ EȘTI ÎN VIAȚĂ” (FOTO)

Un tânăr a condus cu o viteză amețitoare pe autostrada Nădlac – Timișoara, fiind oprit de oamenii legii de la Poliția Rutieră.

Acesta a fost surprins de aparatul radar conducând un bolid cu viteza de 229 de kilometri pe oră.

„Mă bucur că ești în viață”, i-a spus tânărului polițistul Valer Kovacs, de la IPJ Timiș, care a povestit ce s-a întâmplat:

„Acestea au fost primele mele cuvinte pe care i le-am rostit acestui tânăr șofer care a fost „top speed” pe ziua de azi cu viteza de 229km/h. I-am explicat riscurile de a face slalom printre TIR-uri și ce se poate întâmpla dacă se lovește la viteza aia, cum se va dezintegra corpul lui în zece direcții diferite de nu îl va putea recunoaște familia lui. A înțeles mesajul meu, cel puțin așa cred. Noi nu suntem dușmanii voștri, aia trebuie să înțelegeți toți. Misiunea noastră prioritară este viața voastră, a tuturor. Dacă voi muriț, pentru noi se cheamă misiune eșuată. Nu ne mărește nimeni salariul dacă aducem o roabă de amenzi, nu ne face nimeni statuie. Noi suntem ai voștri ai societății românești. La final, și-a primit sancțiunea cu seninătate, am plecat împăcați fiecare, dupa o strângere de mână, din care sper că a înțeles ceva bun… Ajutati-ne să vă protejăm viața. Aveți grijă de voi.”

Foto: Kovacs Valer

  1. […] post S-a crezut la Formula 1 pe autostrada Nădlac – Timișoara! Polițist: „MĂ BUCUR CĂ EȘTI ÎN … appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.