S-a dus liniștea cafenelelor din zona Teatrului! Restricții pe Bulevardul Revoluției

S-a dus liniștea cafenelelor din zona Teatrului! Restricții pe Bulevardul Revoluției

Lucrările de reabilitare a rețelei de apă de pe Bulevardul Revoluției se vor desfășura, începând de marți, pe tronsonul cuprins între străzile Unirii și 1 Decembrie.

„De mâine, în centrul Aradului se deschide un nou front de lucru”, anunță Compania de Apă.

„Lucrarea, constând în excavaţii pentru introducerea colectorului format din tuburi ceramice, menit să înlocuiască vechea conductă de canalizare, are caracter continuu şi avansează spre Podgoria. Noul tronson vizează secţiunea de drum cuprinsă între străzile Unirii şi 1 Decembrie 1918, iar pentru această lucrare, care se va desfăşura pe banda de parcare, este necesară şi închiderea benzii întâi de circulaţie. Dată fiind restricţia parţială de circulaţie de pe acest sector de drum, şoferii care intenţionează să tranziteze zona, sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative”, arată reprezentanții companiei.

Lucrarea este autorizată de Primăria Municipiului Arad şi beneficiază de acord privind restricţionarea circulaţiei rutiere. Şantierul va fi delimitat cu plasă de protecţie, urmând să fie montate indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.