S-a reuşit creionarea imaginii chipului fetiței ucise și incendiate la Arad

S-a reuşit creionarea imaginii chipului fetiței ucise și incendiate la Arad

Anchetatorii au dat publicității faptul că fetiţa găsită sâmbătă moartă, dezmembrată și incendiată lângă cimitirul din cartierul arădean Bujac a fost victima unei agresiuni.

Potrivit anchetatorilor, aceasta a fost lovită în cap cu un corp dur iar moartea a survenit în urma unui traumatism cranio-cerebral cu hematom.

Ulterior, cadavrul a fost incendiat pentru a ascunde urmele agresiunii. Oameni legii spun, însă, că s-a reuşit deslușirea imaginii chipului fetiţei și au fost recoltate probe biologice pentru identificarea victimei, a cărei vârstă este estimată la 5 – 7 ani.

Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice”, a declarat procurorul Pavel Palcu de la Parchetul de pe lângă tribunalul Arad, citat de Agerpres.

De remarcat, că în Arad nu a fost semnalată recent dispariția vreunei fetițe cu vârsta între 5 și 7 ani.

„În acest moment sunt depuse eforturi conjugate pentru identificarea cadavrului, pentru stabilirea identității persoanei, care, conform cercetărilor preliminare, se pare că a fost omorâtă cu un corp contondent în zona capului”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Arad, citată de Digi 24.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.