S-a SCHIMBAT modificarea! Ce au decis aleșii cu privire la TÂRGURILE și PIEȚELE care funcționează în spații ÎNCHISE

S-a SCHIMBAT modificarea! Ce au decis aleșii cu privire la TÂRGURILE și PIEȚELE care funcționează în spații ÎNCHISE

Noile restricții privind închiderea piețelor care funcționau în spații închise au provocat un val de nemulțumiri atât printre comercianți, cât și pentru cumpărători.

Mulți români au punctat faptul că nu este corect ca supermarket-urile, care sunt spații închise, să fie lăsate să funcționeze, iar cei care vând în piețe, activitate de care depinde întreaga lor familie de cele mai multe ori, să fie afectați de închiderea lor.

Protestele comercianților au avut, până la urmă, rezultatul dorit. Astăzi, aleșii au votat în plenul Camerei Deputaților pentru redeschiderea piețelor din spații închise.

Astfel, potrivit legii, „Pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, arată amendamentul aprobat de Camera Deputaților, la propunerea lui Marcel Ciolacu la Legea pentru aprobarea OUG 79/2019 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, precum şi pentru aprobarea unor măsuri fiscal.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.