S-a SINUCIS patronul de la Intermed Utilaj? Semne de întrebare legate de moartea lui Nicolae Popovici – UPDATE

S-a SINUCIS patronul de la Intermed Utilaj? Semne de întrebare legate de moartea lui Nicolae Popovici – UPDATE

„S-a sinucis?”, aceasta este întrebarea auzită cel mai des de când Nicolae Popovici, patronul firmei Intermed Utilaj, a murit ieri, chiar de ziua sa, într-un accident rutier petrecut la ieşirea din Pecica.

Şi există mai multe „indicii” care conduc spre o asemenea ipoteză. Să le luăm pe rând.

Accidentul a avut loc într-o curbă uşoară, maşina victimei pătrunzând frontal, cu viteză, într-un TIR care venea din sens opus. Dacă informaţiile noastre sunt corecte, acul kilometrajului maşinii de teren a omului de afaceri s-a blocat la 140 de km/oră. Şi aici apare primul semn de întrebare: Cunoscuţii spun că de obicei Nicolae Popovici nu conducea cu viteză mare. Dimpotrivă. Şi atunci? Ce l-a determinat să o facă chiar ieri, de ziua sa de naştere?

Firma Intermed Uitlaj derula contracte de milioane de euro cu administraţia, cu statul, la Arad, pentru lucrări de infrastructură rutieră. În urma scandalului legat de tronsonul Pâncota – Seleuş, este posibil ca presiunea exercitată asupra omului de afaceri să fi fost foarte mare iar acesta să fi cedat.

Un alt semn de întrebare este legat de declararea falimentului societăţii Intermed Uitlaj, deşi nu existau indicii că societatea ar fi într-o asemenea situaţie. Ba dimpotrivă. Din punct de vedere al Finanţelor Publice, societatea era una solidă, cu disponibilităţi în cont şi cu plăţile la zi. Cu alte cuvinte, era fără probleme iar declararea falimentului i-a mirat pe mulţi, la Finanţe.

În Arad se vorbeşte că omul de afaceri ar fi avut o tentativă de sinucidere zilele trecute, că ar fi încercat să se spânzure. Desigur că ar putea fi numai un zvon, însă pus în context, naşte discuţii, semne de întrebare.

De remarcat, că toate aceste lucruri alimentează zvonurile şi percepţia opiniei publice că e ceva necurat în legătură cu moartea omului de afaceri.

Cazul se află în atenţia oamenilor legii.

UPDATE/ Surse apropiate familiei omului de afaceri Nicolae Popovici au declarat pentru NewsAr.ro că exclud posibilitatea sinuciderii. „Domnul Popovici nu avea nici un motiv să o facă”, au precizat acestea. Autorităţile efectuează o expertiză în acest caz.

Citeşte şi:

Cum a avut loc ACCIDENTUL în care ŞI-A PIERDUT VIAŢA patronul de la Intermed Utilaj

VIDEO/ Şoferul MORT în accidentul de pe DN 7 era patronul unei societăţi care şi-a cerut FALIMENTUL şi care derula afaceri de MILIOANE de EURO cu statul, în judeţul Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.