S-AU STRÂNS toate semnăturile necesare pentru campania #FărăPenali, dar lupta nu se încheie aici! USR a stabilit o nouă țintă: UN MILION de semnături!

S-AU STRÂNS toate semnăturile necesare pentru campania #FărăPenali, dar lupta nu se încheie aici! USR a stabilit o nouă țintă: UN MILION de semnături!

USR Arad anunță că în cadrul campaniei #FărăPenali s-au strâns cele 20.000 de semnături necesare din 20 de județe plus Bucureștiul dar efortul continuă, pentru a preîntâmpina situațiile în care primăriile vor invalida un număr ridicat de semnături.

De asemenea, a fost stabilită o nouă țintă: un milion de semnături!

„De-a lungul celor 5 luni scurse din campanie, primăriile ostile au încercat să ne pună tot felul de piedici: nu ne-au aprobat sau chiar ne-au dărâmat corturile #farapenali, au trimis poliția locală să ne hărțuiască, au încercat să intimideze cetățenii semnatari și voluntarii. Pentru situația probabilă în care primăriile ne vor invalida semnături, sub diverse pretexte, mai avem nevoie de semnături. Primăria Brașov, unde am depus în urmă cu trei săptămâni dosarele, a anulat 15% dintre semnături. De aceea nu ne putem opri odată ce am depășit linia, ci trebuie să continuăm să strângem semnături până la sfârșitul lunii august pentru toate județele. Hai să strângem 1 milion de semnături pentru ca mesajul să fie cât mai puternic: Românii nu vor Penali în funcții publice!”, spun cei de la USR Arad într-un comunicat de presă.

Cei care doresc pot semna de luni până vineri, între orele 10-18, în fața magazinului Ziridava. USR Arad va participa cu echipe de voluntari la evenimentele ocazionate de Zilele Aradului, pentru a oferi ocazia tuturor celor interesați să semneze împotriva politicienilor certați cu legea. De asemenea, se pot descărca liste pe farapenali.ro pentru a semna și a le aduce ulterior.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.