S-a CĂSĂTORIT cu propria FIICĂ minoră! Motivul gestului său șocant este SFÂȘIETOR

S-a CĂSĂTORIT cu propria FIICĂ minoră! Motivul gestului său șocant este SFÂȘIETOR

Un bărbat de 31 de ani, tată a trei copii, a uimit întreaga lume după ce a decis să se însoare cu fiica lui minoră. Motivul este însă unul dureros.

Andy Barnard din Regatul Unit, a fost foarte fericit când a aflat că soția sa este însărcinată cu o fetiță, cei doi având deja doi băieți. El i-a promis că va avea parte de o nuntă ca în povești când va fi mare și că va fi mereu alături de ea.

Planurilor lor s-au spulberat însă, când fetița, Poppy-Mai, a început să se simtă rău și să nu mai mănânce. Părinții au dus-o la spital, iar după mai multe investigații, au primit vestea șocantă: copila lor de numai 1 an și patru luni avea cancer la rinichi.

A fost supusă mai multor ședințe de chimioterapie, însă cancerul s-a extins și la creier. Medicii le-au spus că va mai trăi doar câteva zile, iar tratamentul ar putea să-i prelungească viața cu vreo două săptămâni chinuitoare.

Părinții devastați, au ales să nu îi mai provoace durere fetiței și au întrerupt tratamentul, iar tatăl ei a vrut să profite de toate clipele rămase.

Andy s-a ținut de cuvânt și i-a oferit lui Poppy-Mai nunta de vis, însurându-se chiar el cu fetița, într-o ceremonie la care au participat familia și prietenii apropiați.

Micuța mireasă a reușit să stea trează la eveniment, iar apoi a adormit în brațele tatălui ei. El, împreună cu soția sa, au declarat că acceptă foarte greu că fata lor nu va mai fi și atrag atenția tuturor părinților să fie foarte atenți la orice simptom neobișnuit care apare la copiii lor, pentru a puta depista boli grave la timp.

mireasă

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.