S-a deblocat finanţarea proiectului de reabilitare a străzilor din Arad prin PNDL. Unde vor demara lucrările

S-a deblocat finanţarea proiectului de reabilitare a străzilor din Arad prin PNDL. Unde vor demara lucrările

Primarul Gheorghe Falcă a anunţat că datorită deblocării finanțării proiectului de reabilitare a 27 străzi din municipiul Arad prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), vor începe lucrările la străzile Constituției, Titulescu, Calea 6 Vânători (tronson între autogară și barieră) și Magheru iar în partea a doua a anului la străzile Ștefan Augustin Doinaș, Șezătorii și Vasile Milea.

Primarul s-a referit şi la adoptarea Bugetului Municipiului Arad la sfârșitul lunii ianuarie.

Gheorghe Falcă a adus şi câteva precizări privind taxele și impozitele locale.

  1. Vai mi-e rau de cate ori i-ati pus moaca la parvenitul asta. A inceput campania electorala?

    Raspunde
  2. Dar strada Razboieni din cartierul Gradiste cand se termina?

    Raspunde
    • aici nu zice nimeni ca va fii si finalizata vre-o strada . ci doar ca vor incepe lucrarile , si inca ceva ,daca se va face sau nu vre-o licitatie , care oricum ar fii trucata , va asigur ca lucrarea va fii atribuita unei firme de casa , LILLE, TEHNODOMUS ,,, ETC care va trimite un excavator ,niste panouri de semnalizare a lucrarilor si 2-3 muncitori ,asta ca sa vada lumea ca sa inceput lucrarea, cat despre finalizare ……….va mai amintiti de acele constructii in bucuresti numite circul foamei .

      Raspunde
  3. Dar Constitutiei cand o faceti dle primar?

    Raspunde
  4. Deci 7 străzi din 27, pe 2016. Păi, dacă s-a deblocat proiectul înseamnă că există finanţare. Dacă există finanţare, de ce nu se porneşte repararea a cel puţin jumătate dintre străzi?
    De fapt, Falcă a început campania electorală, ăsta e adevărul. Străzile de început sunt lungi, unele cu blocuri, e clar mirosul de campanie…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.