S-a deschis cel mai nou și modern centru de radiologie dentară din Arad

S-a deschis cel mai nou și modern centru de radiologie dentară din Arad

La Arad a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, inaugurarea celui mai nou și modern centru de radiologie dentară din municipiu.

Centrul de Radiologie dentară Red Dental reprezintă cel mai nou concept de imagistică dentară, amplasat într-un spaţiu modern si central, în zona Intim, langa OMV (în complexul Ared). Fiind dotat cu echipamente medicale performante și de ultimă generație, centrul vine în sprijinul pacienţilor cu investigaţii de cea mai înaltă calitate, cu doze minime de radiaţii.

Pentru o investigaţie imagistică dentară nu e necesară o pregătire în prealabil. Pacientul poate merge la centru cu sau fara trimitere de la medicul specialist, după care este preluat de către tehnicienii radiologi care explică cu mult profesionalism fiecare etapă din procedura care urmează să fie efectuată.

De asemenea, la centrul de radiologie Red Dental, pacienţii pot opta pentru modalitatea în care să preia rezultatul investigaţiei, fiind disponibile variantele de preluare pe CD, film sau e-mail.

Centrul oferă servicii de imagistică 2D şi 3D: radiografii și tomografii dentare și maxilo-faciale, folosind cele mai noi aparaturi și cele mai mici doze de radiații.

Pacienții nu au nevoie de programare iar radiografiile se realizează pe loc. Timpul de așteptare pentru o radiografie este de aproximativ 3 – 5 minute.

Orarul de funcționare este de luni până vineri, între orele 8 şi 20 și sâmbătă de la 8 la 14. Mai multe informații se pot obţine la telefon (0751 583 353) sau prin email (office@red-dental.ro) precum și pe website-ul www.red-dental.ro.

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.