S-A RAS ÎN CAP în noaptea nunţii. MOTIVUL gestului său ÎȚI VA RUPE INIMA! (GALERIE FOTO)

S-A RAS ÎN CAP în noaptea nunţii. MOTIVUL gestului său ÎȚI VA RUPE INIMA! (GALERIE FOTO)

Cel mai frumos moment din viața unui cuplu din Marea Britanie a fost umbrit de o veste tristă.

Joan şi Craig Lyons sunt împreună de 27 de ani, iar de curând s-au hotărât, în sfârșit, să-și oficializeze relația. Cu puțin timp înainte de petrecere, însă, cei doi au primit o veste cumplită. Mirele, în vârstă de 44 de ani a aflat că suferă de cancer pancreatic în față terminală. În loc să se lase pradă disperării, cei doi au pus la cale o petrecere care le va rămâne pentru totdeauna în minte invitaților.

Mireasa a decis să-i aducă un tribut emoţionant soţului ei şi, în faţa tuturor invitaţilor, s-a ras în cap.

„A fost foarte emoţionant. Toată lumea i-a spus lui Joan că nu trebuie să facă asta dacă nu vrea, dar a insistat să o facă”, a povestit cel care a fotografiat nunta.

Astfel, o zi tristă, s-a transformat într-una plină de emoții pozitive.

„Au fost multe lacrimi, dar, de asemenea, a fost un eveniment fericit şi toată lumea a avut o energie pozitivă – după ce s-a ras în cap am fost cu toţii surprinşi pentru că îi stătea chiar bine. Era foarte frumoasă”, a povestit unul dintre participanții la eveniment.

În plus, petrecerea de nuntă a lui Joan şi Craig a fost şi un eveniment de strângere de fonduri pentru o asociaţie care vine în sprijinul bolnavilor de cancer.

Joan-Lyons (2) Joan-Lyons (1)

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.