S-a vindecat de CIROZĂ HEPATICĂ de la o LEGUMĂ BANALĂ

S-a vindecat de CIROZĂ HEPATICĂ de la o LEGUMĂ BANALĂ

Medicii spun că nu există leac împotriva cirozei hepatice, însă, o femeie a avut șansa să le demonstreze că această afirmație este cât se poate de neadevărată, cel puțin în cazul ei.

Diagnosticată în anul 2012 cu această boală a ficatului, femeia în vârstă de 60 de ani a urmat ad-litteram sfaturile medicilor.

În primă fază aceștia i-au prescris zeci de medicamente care să-i aducă un ajutor ficatului şi au hotărât că trebuie neapărat extras lichidul acumulat. Femeia a urmat o lună de tratament şi regim alimentar, după care a fost externată din spital într-o stare relativ bună.

La scurt timp după externarea din spital, a început din nou să se simtă rău, iar în urma controlului şi analizelor, boala revenise, de această dată mai agresiv. Medicii au vrut să o interneze din nou şi să o supună aceluiași tratament. Femeia, însă, a refuzat, luându-și viața în propriile mâini.

Şi-a amintit de o reţetă despre care îi povestise o prietenă, o reţetă simplă, bazată pe consumul de sfeclă roşie în combinaţie cu oţet din cidru de mere.

A hotărât să urmeze această reţetă, chiar dacă starea ei era una gravă. Ajunsese la o greutate de 40 de kg, dar nu a cedat. A continuat să consume această salată zilnic, de trei ori pe zi, fără să mai consume nimic altceva decât foarte multă apă. Zilele treceau şi starea ei de sănătate se îmbunătăţea vizibil.

Rețeta o găsiți aici: http://www.secretele.com/2015/01/o-femeie-din-zona-olteniei-s-vindecat.html

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.