S-a votat! Alin Văcean NU mai este managerul Filarmonicii de Stat Arad

S-a votat! Alin Văcean NU mai este managerul Filarmonicii de Stat Arad

Consilierii locali au votat astăzi, în cadrul unei ședințe publice ordinare, încetarea contractului de management al lui Alin Văcean. Până la asigurarea prin concurs a managementului instituției, manager interimar va fi Doru Orban, director adjunct.

Proiectul de hotărâre privind încetarea contractului de management a fost votat favorabil în comisiile de specialitate, iar aleșii locali au decis, prin vot secret, aprobarea proiectului. A fost un singur vot împotrivă și 18 voturi pentru. În ceea ce privește numirea managerului interimar Doru Orban, au fost 16 voturi pentru și trei împotrivă.

20160531_102012

Alin Văcean a fost implicat în numeroase scandaluri de când a ajuns la conducerea Filmaronicii de Stat Arad. El a menținut o relație tensionată cu mass-media, i-a jignit în repetate rânduri pe angajații instituției de cultură și pe consilieri atât personal, cât și pe Facebook, a ajuns în atenția presei naționale din cauza comportamentului său arogant și total nepotrivit pentru funcția pe care o ocupa.

De asemenea, Văcean nu s-a prezentat la evaluarea anuală, fiind în concediu medical. Managerul nu s-a prezentat nici la a doua evaluare organizată de autoritățile locale, tot pe motiv că este bolnav, iar a treia oară a absentat din cauză că se afla la Londra.

Din toate aceste motive și nu numai, consilerii locali au decis astăzi eliberarea sa din funcție.

clm

 

 

 

  1. Cui mai trimite acum Vacean NAMASTE?
    Ciudosilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.