S-a votat! „Sperăm ca ADI Deşeuri să ducă la bun sfârşit problematica gunoaielor şi a sortării selective a acestora”

S-a votat! „Sperăm ca ADI Deşeuri să ducă la bun sfârşit problematica gunoaielor şi a sortării selective a acestora”

Consiliul Local al Municipiului Arad a fost convocat, marţi, 3 iulie 2018, în şedinţă publică extraordinară de îndată cu un singur proiect de hotărâre pe ordinea de zi: mandatarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de gestionare a deșeurilor – Județul Arad, să organizeze pe seama și în numele Municipiului Arad procedura de delegare a gestiunii Stației de sortare a deșeurilor prin concesiune către un operator, să elaboreze documentația de atribuire și să încheie contractul de concesiune.

Întrucât în şedinţa publică extraordinară de vineri, 29 iunie 2018, acesta proiect nu a reuşit să întrunească cele 16 voturi necesare pentru a fi aprobat, el a fost supus votului pentru a doua oară. De această dată toţi cei 17 consilieri prezenţi au fost „pentru”.

În urmă cu o lună şi ceva s-a votat trecerea staţiei de sortare către ADI Deşeuri pentru a face caietul de sarcini şi a licita operarea ei. În şedinţa de săptămâna trecută s-a reluat acest vot din câteva considerente juridice citate de Direcţia juridică de la Primărie şi de la ADI Deşeuri. Săptămâna trecută a votat tot spectrul politic, dar nu au fost decât 15 voturi.  Fiind periodă de concedii nu au fost suficienţi consilieri la vot. Proiectul a trecut şi sperăm ca ADI Deşeuri să ducă la bun sfârşit problematica gunoaielor şi a sortării selective a acestora”a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.