Să o ajutăm pe Gabi! O fetiță de numai opt ani, bolnavă de leucemie

Să o ajutăm pe Gabi! O fetiță de numai opt ani, bolnavă de leucemie

Gabi, o fetiță de opt ani, jucăușă și zâmbăreață, a fost diagnosticată cu o boală cruntă, leucemia. Copila duce o luptă grea din septembrie 2015, cu spitalizări, citostatice, analize și multe altele.

Avram Gabriela Anamaria este foarte pozitivă, zâmbește și se poartă de parcă nu ar avea nimic, iar boala a început să dea înapoi. Tatăl ei este în pensie de boală, iar mama este acum însoțitorul Gabrielei. Familia stă în chirie în Zădăreni, județul Arad, iar părinții mai au un fiu, Flavius de doi ani și șase luni.

gabi

Foto: Gabriela Anamaria, alături de Carmen Costin, cea care ne-a relatat cazul.

Ei se străduiesc să susțină 1 000 de zile de tratament pentru fiica lor, un tratament găsit în Italia, iar de luni, 16 mai, ea va începe a treia tură de citostatice.

gabi

Cei care vor să o ajute pe Gabi să învingă această boală nemiloasă, îi pot contacta familia în localitatea Zădăreni, nr. 8, județul Arad.

UPDATE/ De remarcat, că mama micuţei, în vârstă de 43 de ani, are un venit de 1000 de lei (în calitate de însoţitor) iar tatăl o pensie de boală de 400 de lei. Duminică, fetiţa este programată la spital, la Timişoara, pentru un alt tratament cu citostatice.

Pentru cei cu suflet mare, care pot ajuta, contul în care se fac donaţii este RO80BRDE020SV69153620200, titular: Avram Cristina Silvia.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.