„Să te folosești de morții de la Matei Balș…” Ieşire FURIBUNDĂ a deputatului Mihai Fifor la adresa premierului Florin Cîţu

„Să te folosești de morții de la Matei Balș…” Ieşire FURIBUNDĂ a deputatului Mihai Fifor la adresa premierului Florin Cîţu

Deputatul Mihai Fifor, preşedintele PSD Arad, a avut astăzi o ieşire furibundă la adresa premierului Florin Cîţu, pe care-l acuză de minciună şi cinism.

Parlamentarul arădean a spus despre Cîţu că se foloseşte de morţii de la Spitalul „Matei Balş” pentru a motiva austeritatea, numindu-l pe prim-ministru nici mai mult nici mai puţin decât „expresia cinismului”.

Mihai Fifor s-a dezlănţuit într-o postare pe Facebook, pe care o redăm în cele ce urmează:

Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei de la Balș, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…
Adevărul este simplu și se află în actele bugetare pe 2020, girate chiar de tine, Florin Cîțu, ca ministru al finanțelor:
⛔ Totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puțin decât pretinzi, mitomanule!
⛔ Ai tăiat anul trecut investițiile în spitale, atât de clamate acum de tine, până la un infim 2,5%! Și asta în an de pandemie, când tu și Orban tocați aiurea banii țării pe afaceri de partid gen Unifarm!
⛔ Salariile mediciilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul acestora, ne țin încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.
Să te folosești de morții de la “Matei Balș” pentru a-ți argumenta austeritatea ne arată, Cîțule, că ești expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul!

 1. Dl Fifor mai usor ci pianul pe scari ca PSD a guvernat cel mai mult pana acum deci situatia din spitale vi se datoreaza si voua pesedistilor.

  Raspunde
 2. Poantele astea merg in Teleorman ,nu aici !

  Raspunde
 3. Psd=grup infracțional organizat .
  Fifor ești de o nesimțire fără margini să te pui să comentezi tu ceva! Orice, nu poți..fost mare om in stat cu realizari pentru țară și Arad exact ca și caracterul ce te caracterizează,

  ZERO

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.